+32(0) 11 60 37 52 Omboekgaranties

Veiligheidsmaatregelen

Iedereen is welkom om vakantie te vieren op Moulin de Hotton. Verblijven doe je in één van onze vrijstaande chalets. Iedere chalet beschikt steeds over een overdekt privéterras én privéparkeerplaats. Zo kan je met je gezelschap in alle rust toch verblijven in de groene omgeving van hartje Ardennen.

Update 28 10 20

Informatie uit het meest recente ministreel besluit:

- alle logiesvormen (dus ook Moulin de Hotton) mogen open blijven.

- onze jongste vakantiegasten kunnen gebruikmaken van de buitenspeeltuin.

Wat als?... Hier zijn de zekerheden van een vakantie op Moulin de Hotton

Om alvast zorgeloos uw volgende vakantie op Moulin de Hotton vast te leggen, biedt Moulin de Hotton onderstaande omboekgarantie aan, ongeacht uw nationaliteit of woonplaats.

Zo kan u met een gerust hart toch vakantie vieren in hartje Ardennen

  • Indien de zone waarin Moulin de Hotton gelegen is, oranje of rood kleurt tussen het moment van uw boeking en het moment van aankomst, biedt Moulin de Hotton u een omboekgarantie aan. Dit wilt zeggen, u kan ten alle tijden uw vakantie omboeken zonder wijzigings- of administratie kosten.
  • Deze omboekgarantie is zelfs geldig tot één dag voor aankomst

Om een vakantie op Moulin de Hotton voor zowel gasten als ons personeel veilig te houden, hebben wij enkele voorschriften en veiligheidsmaatregelen getroffen. Wij trainen ons personeel uitgebreid. Daarbij vragen wij onze gasten de veiligheidsmaatregelen te volgen en 1,5 m afstand te bewaren. Lukt het afstand bewaren niet, dan vragen wij een mondmasker te dragen.

Bij voorbaat danken wij al onze verblijfsgasten om deze nieuwe maatregelen op te volgen en rekenen wij op ieders gezond verstand.

Accommodaties

  • Bij de schoonmaak van al onze accommodaties, desinfecteren onze medewerkers alle contactpunten en reinigen we de accommodatie nog grondiger dan voorheen. Dit om uw veiligheid te kunnen garanderen.  

Op vakantie naar Moulin de Hotton?

  • Geniet van onze omboekgarantie
  • Gelegen in de groene natuur van de Ardennen
  • Verblijf in één van onze vrijstaande accommodatie

Zoek en boek je ideale vakantie in de Ardennen!