+32(0) 11 60 37 52 Last minutes
Herfstvakantie

Herfstvakantie

Beleef de Ardennen op z'n mooist! Gekleurde landschappen, uitdagende wandeltochten en een prachtig nazomerszonnetje. Ook in de Herfstvakantie valt er vanalles te beleven in de nabije omgeving van ons domein. Je komt helemaal in de Halloweenstemming met de vele griezellige activiteiten die perfect bereikbaar zijn vanuit Domein Moulin de Hotton. Daarnaast verblijf je in een nieuwe accommodatie met Wi-Fi, een groot terras dat voor 2/3e overdekt is, een privéparking aan het huisje en zoveel meer...

Ontdek tijdens de herfstvakantie de Ardennen vanuit Domein Moulin de Hotton.

Kom op 31 oktober naar de traditionele Halloweenavond in Durbuy. Op het marktplein is er een Heksenmarkt, maar het meest interessant is de sfeer en de animaties in de kleine straatjes van Durbuy. Alle straten van Durbuy zijn volledig omgetoverd in een echte Halloweensfeer met allerhande animaties, muziek groepjes, tovenaars en zoveel meer. Je bent in Durbuy op zo'n 10 minuten vanuit Domein Moulin de Hotton.

Ontdek het kasteel van La Roche van 27/10 tot 03/11. Er zal magische Halloween animaties voorzien worden in het eeuwenoude kasteel. Absoluut de moeite om een bezoekje te brengen in deze periode. Vanuit ons domein ben je op een klein kwartierjte in één van de mooiste dorpjes in de Ardennen. 

De grotten van Han worden de week van Halloween omgetoverd tot een ware spookgrot. Op de site vind je een griezellig filmpje van de festiviteiten vorig jaar. Ideaal om in de Halloweenstemming te komen... Het domein van Han bevindt zich op 25km van Domein Moulin de Hotton. Zeker en vast een aanrader.

Aantal personen


         
Chalet Forel - 2 pers.

Personen: 2
Oppervlakte: 46m2
Slaapkamers: 1

Chalet Forel - 2 pers.

Personen: 2
Oppervlakte: 46m2
Slaapkamers: 1

         
Chalet Zalm - 4 pers.

Personen: 4
Oppervlakte: 79m2
Slaapkamers: 2

Chalet Zalm - 4 pers.

Personen: 4
Oppervlakte: 79m2
Slaapkamers: 2

         
Chalet Karper - 6 pers.

Personen: 6
Oppervlakte: 93m2
Slaapkamers: 3

Chalet Karper - 6 pers.

Personen: 6
Oppervlakte: 93m2
Slaapkamers: 3

         
Beschikbaar
Last minute
Niet beschikbaar