+32(0) 11 60 37 52 Last minutes

Profiteer van vroegboeken en andere voordelen...

Vroegboekkorting

Als u minimaal 1,5 maand van te voren boekt, ontvangt u al vroegboekkorting. Deze korting kan oplopen tot maximaal 10%. De vroegboekkorting is te combineren met verschillende andere kortingen. Daarnaast bent u zeker van uw chalet in de door u gekozen periode.

Libelle dubbele vroegboekkorting

Profiteer tijdelijk van dubbele vroegboekkorting op alle periodes, hoe sneller je boekt des te hoger het vroegboekvoordeel is. Wacht dus niet langer én boek alvast een voordelige vakantie voor 2019! De maximale combineerbare korting tijdens dit vroegboekvoordeel kan oplopen tot 36%.

Vroegboekkorting is op Domein Moulin de Hotton het gehele jaar geldig. Boekt u in de zomervakantie voor de kerstvakantie? Dan ontvangt u vroegboekkorting over uw boeking.

Omdat u vroeg boekt bent u altijd zeker van uw favoriete chalet in deze periode. Het aanbod tijdens de vroegboekkorting is nog ruim, hierdoor heeft u voldoende mogelijkheden een chalet te boeken met korting.

Het voordeel van vroeg boeken is dat de voorpret van uw vakantie alvast kan beginnen. Ontdek, beleef en geniet alvast van de mogelijkheden in de prachtige omgeving. Uw vakantie kan nu echt beginnen.

Zoek en boek je ideale vakantie op Moulin de Hotton!