+32(0) 11 60 37 52 Last minutes

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

Als u minimaal 1,5 maand van te voren boekt, ontvangt u al vroegboekkorting. Deze korting kan oplopen tot maximaal 9%. De vroegboekkorting is te combineren met verschillende andere kortingen. Daarnaast bent u zeker van uw chalet in de door u gekozen periode.

Dubbele vroegboekkorting

Beslis jij tussen 18 augustus en 15 september 2019 je vakantie te boeken op Moulin de Hotton? Dan ontvang je dubbel zoveel vroegboekkorting als normaal. Met de Libelle dubbele vroegboekkorting krijg je tot -32% korting op alle periodes, op alle accommodaties én mag je de vaste kortingen (familie- en weekkorting) combineren. Boek vandaag nog de volgende vakantie in de Ardennen.

 

Vroegboekkorting is op Domein Moulin de Hotton het gehele jaar geldig. Boekt u in de zomervakantie voor de kerstvakantie? Dan ontvangt u vroegboekkorting over uw boeking.

Omdat u vroeg boekt bent u altijd zeker van uw favoriete chalet in deze periode. Het aanbod tijdens de vroegboekkorting is nog ruim, hierdoor heeft u voldoende mogelijkheden een chalet te boeken met korting.

Het voordeel van vroeg boeken is dat de voorpret van uw vakantie alvast kan beginnen. Ontdek, beleef en geniet alvast van de mogelijkheden in de prachtige omgeving. Uw vakantie kan nu echt beginnen.

Zoek en boek je ideale vakantie in de Ardennen!