Slide
+32(0) 11 60 37 52 Omboekgaranties

Vroegboekkorting

Profiteer van vroegboekkorting op uw vakantie in de Ardennen

Wacht niet te lang met het boeken van uw vakantie in de Ardennen. Hoe eerder u boekt, des te hoger uw vroegboekkorting is. De vroegboekkorting is een combineerbare korting met de week- en familiekorting. Dankzij deze combineerbare korting kan uw vroegboekvoordeel oplopen tot 23%. De vroegboekkorting is geldig op alle boekingen tot 45 dagen voor aankomst. De kortingen (inclusief de week- en familiekorting) worden automatisch door het boekingssysteem toegewezen aan de boeking.

 

In de nabije omgeving van ons vakantiedomein vind je een waaier aan activiteiten gericht op kinderen. Gaan kijken naar dieren in een safaripark, aan je chalet met een kajak het water opgaan, in de achtbaan gaan van Plopsa Coo... Dankzij de vlotte verbinding ben je direct bij één van de vele, toffe kinderactiviteiten!

Vroege beslississers genieten steeds van een extra korting bij Domein Moulin de Hotton. Naast deze leuke korting voor vroegboekers, is de kans een stuk groter dat uw favoriete chalet nog vrij is!

Het voordeel van vroeg boeken is dat de voorpret van uw vakantie alvast kan beginnen. Ontdek, beleef en geniet alvast van de mogelijkheden in de prachtige omgeving. Uw vakantie kan nu echt beginnen.

Zoek en boek je ideale vakantie in de Ardennen!