+32(0) 11 60 37 52 Omboekgaranties

Geniet van vroegboekvoordelen, bij ons in de Ardennen!

Hebben jullie ook zoveel zin om er eindelijk nog 'n keertje avontuurlijk tussenuit te gaan? Bij ons op Moulin de Hotton in de Ardennen, kan dat perfect! Lange wandelingen doorheen de prachtige groene natuur, of toch liever met de mountainbike de uitdagende heuvels verkennen? Het historische centrum van Hotton kan je zo te voet ontdekken en in Durbuy ben je al op 10 minuten...

 

Boek alvast zorgeloos uw vakantie in de Ardennen dankzij onze flexibele omboekgarantie.

 

In de nabije omgeving van ons vakantiedomein vind je een waaier aan activiteiten gericht op kinderen. Gaan kijken naar dieren in een safaripark, aan je chalet met een kajak het water opgaan, in de achtbaan gaan van Plopsa Coo... Dankzij de vlotte verbinding ben je direct bij één van de vele, toffe kinderactiviteiten!

Vroege beslississers genieten steeds van een extra korting bij Domein Moulin de Hotton. Naast deze leuke korting voor vroegboekers, is de kans een stuk groter dat uw favoriete chalet nog vrij is!

Het voordeel van vroeg boeken is dat de voorpret van uw vakantie alvast kan beginnen. Ontdek, beleef en geniet alvast van de mogelijkheden in de prachtige omgeving. Uw vakantie kan nu echt beginnen.

Zoek en boek je ideale vakantie in de Ardennen!