+32(0) 11 60 37 52 Last minutes

Chalet midden in de Ardennen en direct langs de Ourthe...

Chalets in de Ardennen

Beleef, ontdek en geniet van de Belgische Ardennen in een vrijstaande chalet op palen. De chalets zijn de uitvalsbasis voor een fantastische vakantie met volop belevenissen. Zo biedt de Ardennen de ideale locatie voor lange fiets- en wandeltochten, kunt u genieten van de sportieve activiteiten zoals mountainbiken, raften of vissen en zijn er volop culinaire bezienswaardigheden. De chalets liggen op 'n steenworpafstand van de rivier de Ourthe en op slechts 150m van de centrumkerk van Hotton. 

De chalets zijn voorzien van alle comfortverwachtingen met Wi-Fi, megagroot overdekt terras, een praktische ingerichte keuken, een comfortabele zithoek, een badkamer met grote inloopdouche van 90 cm op 140 cm en zoveel meer. Ontdek onze luxechalets op palen tijdens je verblijf op Domein Moulin de Hotton.

Brochure aanvragen?

De nieuwe brochure van Moulin de Hotton is beschikbaar. Vraag via deze link direct een nieuwe brochure aan.

  • Chalets direct aan rivier de Ourthe. Allen naar het zuiden gericht.
  • Vrijstaande chalets midden in het Ardens plaatsje Hotton.
  • Fantastische omgeving met veel mogelijkheden.
Filter uw accommodatie
Aantal personen
Meer info

Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Forel. Deze accommodatie geschikt voor 2 personen is van alle gemakken voorzien. In deze accommodatie is een huisdier toegestaan.

2 personen
47 m2
Wifi
Huisdieren toegelaten
Meer info

Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Zalm. Deze accommodatie geschikt voor 4 personen is van alle gemakken voorzien. In deze accommodatie is een huisdier toegestaan.

4 personen
80 m2
Wifi
Huisdieren toegelaten
Meer info

Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Snoek voor andersvaliden. Deze accommodatie geschikt voor 4 personen is van alle gemakken voorzien. In deze accommodatie is een huisdier toegestaan.

4 personen
95 m2
Wifi
Huisdieren toegelaten
Meer info

Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Baars. Deze accommodatie geschikt voor 5 personen is van alle gemakken voorzien. In deze accommodatie is een huisdier toegestaan.

5 personen
88 m2
Wifi
Huisdieren toegelaten
Meer info

Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Karper. Deze accommodatie geschikt voor 6 personen is van alle gemakken voorzien. In deze accommodatie is een huisdier toegestaan.

6 personen
95 m2
Wifi
Huisdieren toegelaten
Meer info

Groepsverblijf (villa) La Foulerie is onze eerste luxegîte die plaats biedt aan 12 - 15 gasten. Geniet van deze gerenoveerde eeuwenoude woning in hartje Hotton en ontdek de rust in de Ardennen.

15 personen
400 m2
Wifi