+32(0) 11 60 37 52 Last minutes

Uw tweede verblijf in de Ardennen

Tweede verblijf in de Ardennen?

Droomt u ook al enige tijd van een tweede verblijf in de Ardennen? Zelf eigenaar worden van een luxe chalet gelegen in het centrum van Hotton, pal langs de Ourthe kan vanaf nu. U kan kiezen uit vier types: type Forel voor twee personen (47,5 m²), type Zalm voor vier personen (80,3 m²), type Baars voor vijf personen (88 m²) en tenslotte type Karper voor zes personen (94,9 m²). Aan u de keuze. Onze chalets worden verkocht vanaf €100.000 exclusief BTW, meubels en volledige inventaris.

Volgende nieuwbouwfase in de Ardennen!

De volgende bouwfase is reeds voltooid. Kenmerkend voor deze chalets zijn de zeer ruime terrassen die voor 2/3e overdekt zijn. Wat deze goedgeïsoleerde chalets absoluut karakteristiek maakt, is dat ze op palen staan op 150m van de centrumkerk van Hotton. Volledig ingerichte keuken en een zeer ruime inloopdouche van 90 cm bij 140cm maakt van deze chalet uw droomverblijf in de Ardennen. Financieringen zijn mogelijk via professionele partners. Een aankoop van een chalet op ons domein met 24/24 uur toezicht, is zonder meer een gezonde aankoop in de Ardennen.

Ontdek de modelwoningen

Ontdek met uw eigen ogen de luxe, het comfort en de rustige ligging van onze vier types. Bezoek nu onze koop/modelwoningen in Belgische Ardennen en word eigenaar van een luxe tweede verblijf. Maak telefonisch of via mail een afspraak en wij helpen u graag verder.

 

Parkkosten

Wanneer u naar uw tweede verblijf in de Ardennen komt, hoeft u het gras niet te maaien of bladeren te harken. De parkuitbater neemt al deze vervelende taken voor zich. Bij aankomst bent u dus vrij van alle zorgen. Genieten is dus echt genieten! 

Jaarlijks betaalt u voor deze parkkosten een bijdrage. Afhankelijk van de gekozen formule kan u zelfs maximale kortingen op deze kosten bekomen.

 

Tweede verblijf Ardennen

 

Interesse? Neem contact op..

* is verplicht.

Uw tweede verblijf in de Ardennen

 

Meer info via 0473/ 99 32 83 of birger@moulindehotton.be

De drie types hebben allen een prachtig terras dat voor 2/3e overdekt is. 
Afmetingen Forel: 19,5 m²
Afmetingen Zalm: 33 m²
Afmetingen Karper: 39 m²

De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche van 90x140cm². 
Bij de types Zalm en Karper is het toilet afzonderlijk geplaatst.

In Domein Moulin de Hotton is er 24/7 toezicht van de concierge.
Uw tweede verblijf is dus in goede handen wanneer u er niet bent.

Zoek en boek je ideale vakantie in de Ardennen!