+32(0) 11 60 37 52 Last minutes

Een chalet kopen op Domein Moulin de Hotton, hoe werkt dat?


Met onze 45 jarige ervaring in de verkoop van tweede verblijven op vakantieparken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze aangeboden verblijven zijn steeds gelegen in het groen en worden op professionele wijze uitgebaad. Er is steeds 24 uur per dag, 7 dagen per week toezicht. Daarnaast is het domein volledig omheind zodat de kans op vandalisme erg klein wordt tijdens uw afwezigheid. 

Welke opties zijn er mogelijk?

1. Op Domein Moulin de Hotton kan u steeds een chalet aankopen voor eigen gebruik. U kan dus beslissen om uw chalet uitsluitend door uzelf te laten gebruiken. Anders gezegd, u kiest dan voor de 100% eigen gebruikformule en dus om uw chalet niet te verhuren of in de verhuur te plaatsen via het park. Baas in eigen (tweede) thuis.

2. Vele van onze klanten kiezen er echter voor om hun chalet deels zelf te gebruiken en deels in de verhuur te plaatsen om op die manier een deel van de jaarlijkse kosten te dekken of zelfs op zoek te gaan naar een mooi rendement. In dit scenario heeft u dan ook korting op uw jaarlijkse parkkosten in functie van het aantal weken verhuur. Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij graag meer informatie over de mooie rendementen.

3. Voor personen die op zoek zijn naar een investering met meerjarig huurrendement zonder extra parkkosten, hebben wij een zeer interessant derde scenario uitgewerkt dat wij u graag tijdens een persoonlijk onderhoud toelichten. De chalet zal voor 52 weken per jaar verhuurd worden en u als investeerder hoeft zich verder geen zorgen te maken. De parkuitbater neemt al die "vervelende" taken voor zijn rekening.

De keuze is aan u! Wij ontvangen u graag met een heerlijke koffie of frisse trappist tijdens één van onze Openchaletzondagen. U vindt deze Openchaletzondagen hier.

Zoek en boek je ideale vakantie in de Ardennen!